Informacione

9 shtator 2016
Listat perfundimtare te fituesve prane Fakultetit te Gjeologjise dhe Minierave.
Listat perfundimtare te fituesve prane Fakultetit te Gjeologjise dhe Minierave ...  

7 korrik 2016
Datat e mbrojtjes së diplomave dhe provimi i formimit.
1. Provimi i Formimit për Programin e Studimit Bachelor ne ...  

16 qershor 2016
Sezoni i mbrojtjes se diplomave dhe provimi i formimit, korrik 2016.
LAJMEROHEN STUDENTET QE DO TE DIPLOMOHEN NE SEZONIN “KORRIK 2016 ...  

26 prill 2016
Datat e mbrojtjes se diplomave dhe provimi i formimit.
1. Ne daten 06 PRILL 2016, ora 900, ne Departamentin ...  

7 mars 2016
INFO PER STUDENTET QE DO TE DIPLOMOHEN NE SEZONIN E MARS – PRILL 2016.
LAJMEROHEN STUDENTET QE DO TE DIPLOMOHEN NE SEZONIN E MARS ...  

12 nentor 2015
Personel akademik ne lenden "Petrografi Magmatike dhe Metamorfike".
Departamenti i Shkencave te Tokes, prane Fakultetit te Gjeologjise dhe ...  

22 shtator 2015
Mbrojtja e diplomave.
1. Në datën 05 TETOR 2015, ora 900, në Departamentin ...  

16 korrik 2015
Informacione te rendesishme
Në datën 22 Korrik 2015, ora 900, në Departamentin e ...  

2 korrik 2015
Provimi i formimit per Programin e Studimit Bachelor ne "Inxhinieri Gjeoinformatike"
Studentet e programit te studimit Bachelor ne "Inxhinieri Gjeoinformatike" te ...  

30 Prill 2015
Fituesit e vendit te dyte te 'Microsoft Imagine Cup' - tre studente nga Gjeoinformatika.
Me date 22 Prill 2015 Microsoft Albania ne bashkepunim me ...  

1 2 3 4 5 6   Faqja 5 / 6